Dominass finalist Advies Award 2019

Dominass

Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van
8.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de kantoortijden is de voicemail ingeschakeld.

U kunt uw boodschap inspreken, waarbij er zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk de volgende ochtend wordt teruggebeld.

Bezoekadres

Dorpsstraat 10
4033 EX  Lienden

Postadres

Postbus 99
4050 EB Ochten
info@dominass.nl
T 0344 64 24 04
F 0344 64 43 06

Bankgegevens

IBAN nummer
NL68ABNA0495138940

advies-awards-2019

Hans en Kees van Klaarbergen van Dominass ontvangen van juryvoorzitter Astrid van de Bovekamp de plaquette voor de Advies Award 2019

32fa93d1d1a90091683f64ab8d5f8b34d75bb547

Hans en Kees van Klaarbergen staan met Dominass in de finale van de Advies Award 2019. Zij nemen het op tegen Paul Robbe van Adviesbureau Robbe uit Oosterhout en Jacco Kuiper van Kuiper Verzekeringen uit Heerenveen. De finale vindt op 11 juni plaats tijdens de Dag van het Topadvies. Het publiek bepaalt wie zich winnaar mag noemen van de Advies Award 2019. Volgens de jury zijn alle die de kantoren echte toppers in hun vaak.

De jury had zes genomineerden opgeroepen een prepresentatie te geven op het kantoor van SVC Groep in Amersfoort. De genomineerden, allemaal excellente voorbeelden van kantoren die uitblinken in klantgerichtheid en deze ook weten te verzilveren, werden beoordeeld op de Adviesfactor, praktijkvoorbeelden, het verzilveren van de Adviesfactor en op de presentatie. Zij kregen allemaal uit handen van de juryvoorzitter Astrid van de Bovekamp een plaquette uitgereikt voor hun nominatie. De zes kantoren (naast de drie finalisten waren dat Gabriël Financiële Bescherming, Taylor Mates en CM Personal Finance) werden daags na de prepresentatie door de juryvoorzitter ingelicht over de tussentijdse uitslag.

Adviesbureau Robbe, Dominass Assurantiën en Kuiper Verzekeringen gaan door naar de grote finale op 11 juni, die wordt gepresenteerd door Maureen du Toit (presentatrice, duizendpoot en verbonden als locatiecoördinator bij Lindenhaege). Bijzonder detail: Hans van Klaarbergen van Dominass Assurantiën onderbreekt speciaal voor deze finaleronde voor één dag zijn vakantie in Italië. Op de foto krijgen Kees en Hans van Klaarbergen hun plaquette uitgereikt.

De vakjury bestaat verder uit: Robin van Beem (Polis Advocaten), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Astrid van de Bovekamp (AVDB Advies), Bob Klijn (Herenvest), Richard Meinders (SVC) en Jack Vos (0 Entropy). Zij gingen op zoek naar advieskantoren met de A(dvies)-Factor, die de meerwaarde van het adviesvak uitstralen en hun meerwaarde weten te verzilveren. De juryleden zijn tevens verbonden aan het VVP Ondernemerspanel, dé vraagbaak voor onafhankelijk adviseurs. De experts weten alles van personeelsbeleid, overnames, verzekeringsrecht, samenwerking met verzekeraars, compliance en organisatieverandering. Zij schrijven regelmatig artikelen voor VVP en VVP-abonnees kunnen aan het panel gratis vragen stellen: www.vvponline.nl/ondernemerspanel.

Drie genomineerden
Adviesbureau Robbe: echte, oprechte aandacht
Echte, oprechte aandacht voor de klant. Daar draait het om, vertelde Paul Robbe, van Adviesbureauj Robbe. “Bovenal”, aldus Robbe, “zijn onze medewerkers betrokken. Wij kennen onze klant en onze klanten kennen ons. Bij echte mensen met echte problemen het verschil maken, dat is het mooie van het vak.” Kenmerkend verder voor het kantoor is het totaalaanbod. Iemand bedacht voor dat laatste ooit zelfs de term Rondje Robbe.

Dominass Assurantiën : de drie A’s
Aandacht, aandacht en aandacht oftewel de drie A’s. Dat is wat Dominass biedt volgens Hans van Klaarbergen. Aan de eerste doelgroep van het kantoor (theologen, waaronder bijna alle predikanten in Nederland), maar ook steeds meer aan andere klanten (uit de regio). Dankzij een specifiek pakket en hele korte lijnen kan Dominass theologen uitstekend bedienen. Uitgangspunten van het kantoor zijn onder meer: doe wat de klant wil en nog iets meer en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Van Klaarbergen vertelde dat hij keer in het holst van de nacht langs de A15 een Groene Kaart is gaan afgeven aan iemand die op reis ging en dat document miste.

Kuiper Verzekeringen: de K-factor
Bij Kuiper Verzekeringen draait het om de K-factor, vertelde Jacco Kuiper. De K staat voor verschillende zaken (klant, keten, kwaliteit van dienstverlening, kennis en kunde), maar vooral voor Kuiper. Want “klanten en Kuiper”, aldus Kuiper, “zijn één grote familie. We helpen elkaar.” Dat geldt zeker de sectoren waarin Kuiper Verzekeringen zich tot specialist bij uitstek heeft ontwikkeld: pleziervaartuigen en oldtimers. Kuiper vertelde dat zijn kantoor de huidige technologie omarmt, maar nadrukkelijk met het behoud van de K-factor. “We houden de klant centraal.”

Aevitae maakt op 12 november de premie van uw basisverzekering voor 2022 bekend.
In de loop van de die dag kunt u die lezen op: www.aevitae.com/eucare.Er veranderd dit jaar qua voorwaarden niet erg veel.
Wilt u zien wat er wijzigt ga dan naar www.aevitae.com/2022.