Managementteam

Opheusden 17/09/2019 Medewerkers Prima Voor Elkaar foto Raphael Drent

Management team

Dagelijks behartigen Kevin (adviseur Prima voor elkaar particulier), Gerard (adviseur Prima voor elkaar bedrijven) en Jan (adviseur Dominass) de belangen van al onze relaties.

Dagelijks hebben zij contact met de collega's op de afdelingen. Er zijn geen barricades opgeworpen, voor iedereen direct aanspreekbaar. Persoonlijk contact met onze relaties, iets wat we beiden hoog in het vaandel hebben staan. Vanuit de verantwoordelijkheid naar de groep verzekerden onderhandelen wij meerdere malen per jaar met verzekeraars en andere dienstverleners. Alert op ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de doelgroep, scherpe onderhandelaars als het gaat om premies en voorwaarden.

De afwisseling maakt dat we genieten van het werk dat we samen met ons hechte team mogen en kunnen doen. Door korte lijnen kunnen belangrijke beslissingen snel doorgevoerd worden, de groep profiteert hier direct van! Doen wat je zegt, nakomen wat je toezegt zijn onze uitgangspunten. Eigenlijk heel normaal...

Samen met Kees vormen zij het dagelijks management. Hans is zich aan het oriënteren op toekomstige ontwikkelingen in de verzekeringsbranche.

Kees en Hans dragen gezamenlijk zorg voor de onderhandelingen met verzekeraars. Zowel naar relaties, de medewerkers van 'Dominass', verzekeraars en andere partijen streven wij naar open communicatie. Gewoon zeggen wat je bedoelt, je inleven, beslissingen durven nemen; ondernemen!