zivver-740x

Veilig mailen met Zivver

Vertrouwelijke informatie versturen wij via Zivver, een programma dat het mogelijk maakt om veilig e-mails en bestanden met u te delen. Heeft u van ons een mail ontvangen via Zivver of wilt u meer weten over deze manier van communiceren?

Lees dan verder.

Hoe open ik een bericht met
een SMS?

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. U kunt het bericht veilig openen door te klikken op “Klik voor bericht” en daarna op “SMS sturen. Vul de code in die u via SMS ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

Hoe komen wij aan uw 06-nummer?
U bent klant van ons kantoor en uw 06-nummer is bekend bij ons of we hebben het onlangs aan u gevraagd.

Hoe open ik een bericht met een toegangscode?

Hebben wij geen 06-nummer van u, dan hebben wij een toegangscode aan u doorgegeven, via post/ mail, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen.

Geen toegangscode ontvangen?
Neem dan contact met ons op.

Reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd

U leest het bericht op een beveiligde webpagina. U kunt reageren via de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen (paperclip-knop). Verzenden doet u via de Verzendknop. Wanneer wij hierop reageren, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Meer weten over deze nieuwe manier van mailen?

Wilt u meer weten over Zivver of twijfelt u over de echtheid van het bericht? Neem dan contact met ons op.

Wijzigingen doorgeven

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Wijzigingen kunt u telefonisch of per mail doorgeven. Dit kan via uw persoonlijk adviseur of het kantoor.