Ziektekosten

Zijn onze experts op het gebied van onze ziektekostenverzekering.

Welbeschouwd is uw ziektekostenverzekering één van de belangrijkste verzekeringen. Want als u ziek bent wilt u niet alleen dat de kosten betaald worden maar ook dat u verzekerd bent van de beste zorg. Dat is logisch! Het aardige van onze ziektekostenverzekering is dat we voor iedereen een passende aanvullende verzekering hebben. Zeer uitgebreid of juist minder uitgebreid. En dat voor een uitermate aantrekkelijke premie. Ook wat dat betreft hoeft u zich dus nergens zorgen over te maken.

Waar mogelijk komen we bij de verzekeringsmaatschappij op voor uw belangen. Zo had één van onze relaties bijvoorbeeld zelf een hulpmiddel voor zijn gehandicapte kind laten maken. Aanvankelijk kon dat hulpmiddel niet worden vergoed. Maar dankzij onze tussenkomst is dat uiteindelijk toch gelukt.

Relaties vragen ons regelmatig om advies. Bijvoorbeeld als één van de kinderen 18 jaar wordt. Of wanneer één van de kinderen het huis uitgaat om te gaan studeren. Moet de verzekering op dat moment worden aangepast?

Heeft u vragen over premies, voorwaarden of wijzigingen? Aarzel dan niet ons te bellen voor een extra toelichting. Want het is vaak ingewikkelde materie. En zonder te overdrijven kunnen we zeggen dat we telefonisch goed bereikbaar zijn. Dat is bij een maatschappij wel eens anders.

Op het gebied van zorgverzekeringen werken wij met zorgverzekeraar EUCARE in samenwerking met Aevitae. We maken zelf de polissen op en verwerken alle wijzigingen. Zo houden we de kosten laag en wordt u altijd direct geholpen. Voor het verwerken van de zorgnota’s werken wij samen met Aevitae. Door de optimale automatisering van dit gerenommeerde bedrijf worden uw nota’s en declaraties doorgaans binnen een week behandeld.